Tuulilasin vaihto

Kirkas ja ehjä tuulilasi on turvallinen ja miellyttävä ajaessa. Tuulilasin korjaus tai vaihto vaikuttaa positiivisesti myös auton hintaan jälleenmyyntitilanteessa. Raision Autolasi on tuulilasivaurioiden, niin korjaamisen kuin vaihtamisenkin, ammattilainen.

Milloin tuulilasin korjaus riittää? Pieni kiveniskemä voidaan lähes aina korjata turvalliseksi ja huomaamattomaksi. Jos kiveniskemä on alle kahden euron kolikon kokoinen, korjaus kannattaa yleensä tehdä. Mittavammissa tuulilasivaurioissa voit vaihdattaa rikkoontuneen tuulilasin meillä uuteen. Mikäli ajoneuvosi vakuutuspakettiin sisältyy lasivakuutus, maksat tuulilasin uusimisesta vakuutuksesi mukaisen omavastuun. Käytämme ensisijaisesti laadukkaita Pilkington-tuulilaseja tai autovalmistajan alkuperäisiä tuulilaseja. Tuulilasien ohella vaihdamme luonnollisesti muutkin rikkoutuneet auton lasit.

Ota yhteyttä

Tuulilasin korjaukset

Tuulilasin hyvä kunto takaa miellyttävän ja turvallisen ajokokemuksen. Kiveniskemät ovat kiusallisia, mutta ne ovat nykyisin lähes aina mahdollisia korjata. Korjaaminen on tärkeää, koska vauriokohdat lähtevät hyvin helposti halkeamaan, jolloin koko ikkuna on vaihdettava. 

Vauriokohta saadaan korjauksessa vahvistettua turvalliseksi, ja siitä tulee todella huomaamaton. Tuulilasien korjaukset tehdään meillä aina ammattitaidolla huolellisesti, käyttäen uusinta tekniikkaa. 

Tuulilasien korjauskustannukset ovat pienet verrattuna tuulilasin vaihtoon. Ota meihin yhteyttä, niin laskemme kustannusarvion sinun autosi tarvitsemille korjauksille.

Umpioiden hionta

Hiomme kaikkien automerkkien muovisia ajovalolaseja. Suurin osa uusista autoista on varustettu muovista (polykarbonaatista) valmistetuilla ajovalolaseilla, jotka samentuvat ja kellastuvat käytössä vuosien kuluessa. Valolasien kulumiseen vaikuttavat muun muassa sääolot, auringonvalo, hapettuminen, lika sekä voimakkaat kemikaalit. 

Sumentuneet ajovalot ovat turvallisuusriski, sillä ne vähentävät näkyvyyttä muille tiellä liikkujille ja samentavat valon kirkkautta erityisesti yöaikaan ja myrskyisellä säällä. Ajovalojen hionta on edullinen keino palauttaa ajovalojen kirkkaus ilman koko valon vaihtamista. Ajoneuvojen muoviset ajolasit voidaan hioa useita kertoja uudestaan.

Kunnostamme niin uusien kuin vanhojen autojen muoviset ajovalot yhdessä päivässä. Suosittelemme kunnostuttamaan ajovalot aina alan liikkeessä, sillä toimenpide edellyttää ammattilaisen erikoistaitoja.

Raskaan kaluston lasitukset

Korjaamme ja vaihdamme kuorma-autojen, linja-autojen ja muiden raskaan kaluston ajoneuvojen tuuli- ja sivulaseja liikkeessämme Liedossa. 

Kuljetusalalla erinomainen näkyvyys on erityisen tärkeää. Kulunut ja samentunut tuulilasi kannattaakin vaihtaa mahdollisimman pian, jotta voidaan välttää liikenneturvallisuuden vaarantuminen.

Kuten henkilö- ja pakettiautoissa, myös raskaan kaluston ajoneuvoissa tuulilasi on osa kantavaa korirakennetta ja täten merkittävä turvallisuustekijä. Pienikin vauriokohta laajenee nopeasti aiheuttaen paitsi turvallisuusriskin, myös tehden lasin korjaamisesta mahdotonta. Lasi voidaankin pelastaa vain nopealla toiminnalla, eli korjauttamalla lasi ennen vaurion laajenemista.

Kiinnostuitko tuulilasin vaihdosta?